Fiestador.ro este ca un târg
de evenimente 24/24
Timișoara
Și îl găsești mereu în cea mai specială locație - acolo unde ești tu: pe telefon, pe laptop sau pe tabletă.
Fiestador.ro este pentru tine dacă îți organizezi singur evenimentul, deși nimeni nu te-a pregătit pentru asta. Dacă ești ceea ce noi numim un ”Maestru Ocazional”: adică faci asta mai puțin cu voie, mai mult de nevoie, dar întotdeauna din dragoste. Pentru partener/parteneră, pentru copilul tău nou-născut sau pentru a sărbători un moment special din viața unui om drag. Nu ți-ai imaginat niciodată că în viața asta vei fi și event-planner, dar iată-te fix în situația asta.
Nu e panică! Nu trebuie să fii singur în asta, iar noi suntem aici ca să ajutăm.
Ce probleme e posibil să întâmpini
când îți organizezi singur evenimentele?

Când întrebăm oamenii ca tine despre problemele pe care le întâlnesc atunci când își organizează propriul eveniment, ne spun astfel de lucruri:

”Am mult de căutat, și trebuie să fac asta în timp ce și lucrez.”
”Nu am încredere că voi primi servicii de calitate, la un preț corect.”
”Îmi este greu să găsesc mai multe oferte pentru același serviciu. De exemplu 5 cofetării la care pot merge să testez mostre.”
”Ca să nu mai vorbesc despre confirmarea invitaților. Mi se pare cel mai greu lucru. Mi-ar plăcea să mă ajute cineva care a mai făcut asta.”

Din fericire există soluții pentru toate aceste probleme, iar pe Fiestador.ro facem tot ce se poate pentru a te ajuta să treci cu bine peste obstacolele acestea.

Lucruri care s-ar putea să-ți placă dacă îți organizezi singur evenimentul
Când i-am întrebat pe aceiași oameni ce îi bucură atunci când își organizează propriul eveniment, ne-au spus:

”Deși nu sunt tocmai ușor de găsit, din fericire există multe servicii pe piață care pot face o treabă bună. Doar să-i găsești.”
”Am simțit o satisfacție foarte mare pentru că am reușit să ne organizăm singuri nunta”.
”Pentru că am fost nevoiți să luăm decizii împreună, experiența asta ne-a apropiat de familie. Ba chiar mai mult, ne-am făcut și noi prieteni din unii colaboratori care sunt oameni faini”.
”Am primit recomandări de la prieteni și apropiați, dar nu numai”.

Suntem aici ca să amplificăm toate aceste lucruri bune, și de aceea, pe Fiestador.ro te ajutăm, prietenește, să îți organizezi propriul eveniment.
Ce înseamnă Fiestador.ro ?
Conceptul de platformă online cu toate serviciile pentru evenimente într-un singur loc nu este nou. De ani buni este poate cea mai facilă metodă folosită de milioane de oameni în multe țări din Occident și din Statele Unite. Noi am adus conceptul în România, dar am vrut să facem mai mult decât atât - să ne punem amprenta proprie și să oferim o mână de ajutor, cu prietenie. De aceea am plecat la drum cu aceste promisiuni:
1 Sărbătorim fiecare Maestru Ocazional care își organizează singur evenimentul: mai puțin cu voie, mai mult de nevoie, dar întotdeauna din dragoste.
2 Este Simplu și Ușor să găsești tot ce ai nevoie pentru evenimentul tău - Totul este pe o Platformă Online.
3 Economisești timp atunci când îți organizezi evenimentul - Găsești toate serviciile la un loc.
4 Fără bătăi de cap - găsești doar conținut relevant, nu e nimic care să te distragă, ci doar ce ai nevoie strict pentru organizarea evenimentului.
5 Primul pas în organizarea evenimentului tău - Dacă nu știi de unde să începi cu organizarea evenimentului, primul pas este să intri pe Fiestador.ro.
6 Ai de unde alege pentru orice serviciu ai nevoie. Găsești o diversitate de oferte - de la cei mai mici, până la cei mai mari prestatori de servicii. Și adăugăm încontinuu noi colaboratori.
7 Sharing is caring - Pe Fiestador.ro este foarte simplu să îi ajuți și pe alții, atunci când oferi rating firmelor sau când distribui lista proprie de colaboratori cu care ai lucrat.
Top