Muzică Live Timișoara

info categorieDe la formații de nuntă, lăutari pentru nuntă sau botez la trupe de cover pentru nuntă sau botez, fiestador.ro este locul unde găsești tot ce ai nevoie, indiferent de evenimentul pe care dorești să îl organizezi.
8 Muzică Live în Timișoara
TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:

Sfaturi pentru alegerea formației de muzică live

Alegerea unei formații de nuntă, fie că e vorba despre lăutari de nuntă sau o trupă cover pentru nuntă sau botez, nu e o decizie ușoară.

Nu e de ajuns să cauți pe Google „prețuri formații nuntă” și să alegi band-ul de nuntă (sau botez) cu prețul cel mai mic.

Așa că iată câteva sfaturi care să te ajute să găsești ușor cele mai bune formații de nuntă și care să te ferească de eventuale surprize neplăcute.

1) Alege ce tip de muzică dorești

Ai prefera ca 80% din seară să fie muzică populară sau lăutărească? Atunci probabil ar trebui să te îndrepți spre lăutari de nuntă și nu spre un band de cover-uri.

Dorești o gamă variată de genuri muzicale care să fie pe placul tuturor invitaților? Încearcă o trupă cover sau o formație pentru nuntă care poate cânta mai multe genuri muzicale.

2) Fii pregătit/ă să ceri multe oferte de preț

Pentru a găsi cele mai bune formații de nuntă la un preț accesibil, va trebui să îți aloci destul de mult timp pentru cercetare. Asta pentru că prețurile variază extrem de mult.

În orice caz, nu te aștepta să îl aduci pe Ed Sheeran pentru 150$! :)

3) Cere formației un demo live

Odată ce ți-ai făcut o listă cu top formații de nuntă pe care le dorești, vezi dacă poți să stabilești o mini-audiție live.

Până la urmă tu vrei să cânte excelent live, nu pe Youtube.

4) Stabilește dinainte timpul exact al audiției

În general, toate band-urile, fie că vorbim de formații de nuntă din Timișoara sau orice alt oraș, cântă doar pentru câteva ore.

Așadar, dacă vrei o formație sau niște lăutari care să cânte toată noaptea, probabil va trebui să plătești extra.

Top